U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Sunday Salon

Louise Bourgeois werd in de kunstscene vermaard om haar notoire Sunday Salons. Iedere zondagmiddag kwam een kleine groepje jonge en gevestigde kunstenaars in Louises woonkamer om hun werk te bespreken. Ze serveerde graag Jack Daniels, maar hield het zelf liever bij Coca-Cola. De magische sfeer leidde tot een reeks verrassende, heftige en soms ontroerende discussies.

Als ode aan Louise organiseert Voorlinden salons gebaseerd op universele thema’s die ons allemaal raken en bezighouden, maar waar we ons het minst over durven uit te spreken. Wende Snijders, Robin de Puy, Hanneke Groenteman, Lidewij Edelkoort, Ionica Smeets, Sofie van den Enk en Neelie Kroes gaan zonder aarzeling en met humor in op deze kwetsbare thema’s en inspireren ons met hun gedurfde gesprekken.

Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Tickets: € 30,00 (inclusief museumentree)

Voorafgaand aan het gesprek is er de gelegenheid een bezoek te brengen aan het museum en de tentoonstelling Louise Bourgeois – To Unravel a Torment.

Kies uw tickets

 • Selecteer uw tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Zo 19 april: Sunday Salon met Hanneke Groenteman en Lidewij Edelkoort over trauma en herinneringTicket (Inclusief museumentree) | Sunday Salon Hanneke Groenteman en Lidewij Edelkoort € 30,00
  € 30,00
 • Totaal prijs
Chat met ons op WhatsApp